НAШИОТ БРЕНД

Best Way Investment DOOEL е компанија која е основана во 2015 година со главно седиште во Скопје, Р. Македонија. Основни области на фокус на BWI се нафтата, угостителството и хотелиерството, игрите на среќа, транспорт и развој на инфраструктурата. Компанијата се занимава со инвестиции за широка потрошувачка, финансиски услуги и проекти за недвижнини. Секоја инвестиција е темелно истражувана и има долгорочна вредност. Best Way Investment се обидува да додаде дополнителна вредност преку супериорни менаџмент практики, преку развивање на меѓусебна соработка и партнерства. Нашето искуство и спецификациите на работа се наш мотив за постојано напредување на компанијата. И покрај тоа што сме иновативна компанија сепак почитувањето на историјата и вредностите на квалитет воспоставени од нашите клиенти е наш патоказ за надоградба и усовршување на нашите заеднички вредности. Заедно симболизираме и создаваме бренд со трајни вредности.

НАШИТЕ ЛУЃЕ

Интелектуалниот капитал е од клучно значење за креирање иновативни решенија, а иновативните решенија ни го покажуваат патот до создавање позитивно економско влијание. Во текот на годините успеавме да ги привлечеме најталентираните професионалци од секоја индустрија во која инвестираме. Заедно, создаваме и ги исполнуваме високите очекувања за извонредност. Нашите луѓе се нашето највредно богатство – нашата тимска соработка не води до се поголем напредок и успех. Со посветеност и иновативност ги остваруваме нашите деловни цели и предизвици. Моќта на човечкиот капитал за нас е суштински и основен двигател за реализација на сите активности.

НАШАТА ЦЕЛ

Со целосна посветеност и ангажираност се обидуваме да создадеме крајни вредности за нас и нашите соработници и партнери. Нашата цел и мисија е да создадеме ефикасна соработка, унапредување и усовршување на условите и односите со нашите партнери одржувајќи, силна и долгорочна конкурентска позиција на пазарот. Со нашите одлуки и стратегиски подвизи успеавме да постигнеме врвни резултати во областите на нашето дејствување.