СПОРТ

БОКЕСЕРКИ КЛУБ ``ЈОРДАН МИЈАЛКОВ``

Ние сме здружение каде што сите заинтересирани вежбачи и натпреварувачи се добредојдени. Нашиот фокус е на динамичка функционална обука и соодветна техника во бокс. Вие таму ќе го најдете вашиот втор дом и ќе бидете на кондиционо ниво какво што никогаш не сте мислеле дека сте способни.

Игри на Cреќа

Игри на Cреќа

Градежништво

Градежништво

Инвестирање

Инвестирање

Спорт

Спорт

Туризам и Угостителство

Туризам и Угостителство

 Нафтена Индустрија

Нафтена Индустрија

 Енергетика

Енергетика

Транспорт

Транспорт