Start Up Weekend

октомври 14, 2018
октомври 14, 2018 ViktorAdmin

Start Up Weekend

Best Way Investment како општествено одговорна компанија зема активно учество на настанот Start Up Weekend кој траеше од 19 до 21 октомври 2018. Best Way Investment секогаш ги поддржува младите креативци заедно со нивните бизнис идеи и иновации, а со своето залагање придонесува во развојот на ваквиот тип настани. Само преку активно учество на компаниите и поддршка на младите потенцијали може да придонесеме за развој на општествено корисни проекти и активности.