ГРАДЕЖНИШТВО

DEVELOP GROUP

Девелоп Груп како професионална градежна фирма е со основна дејност градежништво, односно изградба на секаков вид на објект од високо и ниско градба. Работат со интегриран бизнис модел кој го опфаќа целокупниот спектар на услуги за градежништво и изградба. Заедно со своите клиенти,  изработуваат значајни проекти кои создаваат долгорочен напредок и економски раст.

Игри на Cреќа

Игри на Cреќа

Градежништво

Градежништво

Инвестирање

Инвестирање

Спорт

Спорт

Туризам и Угостителство

Туризам и Угостителство

 Нафтена Индустрија

Нафтена Индустрија

 Енергетика

Енергетика

Транспорт

Транспорт