Портфолио

Бест Веј Оил

Бест Веј Оил се бензински станици со моментално присуство на три локации во Република Македонија, две во Гевгелија (Смоквица) и... прочитај повеќе

БК Јордан Мијалков

Боксерски Клуб Јордан Мијалков е местото кое ќе ви ги отвори вратите кон спортските предизвици како и натпреварувачкиот дух. Преку... прочитај повеќе

Девелоп Груп

Девелоп Груп е компанија којашто во основа се занимава со градежништво и поседување земјишта на различни локации во Македонија. Еден... прочитај повеќе

Макс Бет

Макс Бет е компанија која постојано расте, развива стратегии, ги поврзува интересите, бара нови предизвици, го проширува и го обликува... прочитај повеќе

Мериот Хотел - Скопје

Скопје Мeриот е луксузен хотел во Скопје, Македонија, кој се наоѓа во срцето на центарот на градот. Скопје Мариот хотел... прочитај повеќе

Ом Петрол

Друштвото за трговија и услуги ОМПЕТРОЛ е основано во 2015 година и претставува ексклузивен дистрибутер на нафтени деривати на брендот... прочитај повеќе

Поинт Оил Транспорт

Поинт Оил Транспорт е компанија којашто се занимава со транспорт на нафтени деривати при нарачка за големопродажба. Компанијата нуди шест... прочитај повеќе

Стопанска Банка АД Битола

Стопанска Банка АД. Битола е една од најуспешните средни банки во Република Северна Македонија, која обезбедува висока стапка на поврат... прочитај повеќе