НАФТЕНА ИНДУСТРИЈА

OMPETROL

Друштвото за трговија и услуги ОМПЕТРОЛ е основано 2015 година. Главната дејност на компанијата е трговија со нафтени деривати на големо. Ексклузивен дистрибутер е на Coral A.E. (Shell Licensee)  односно на нафтата на брендот Shell кој важи за еден од најпрестижните и најголемите нафтени компании во светот.

BEST WAY OIL

Бест Веј Оил е подружница на Бест Веј Инвестмент. Главната дејност е малопродажба на нафта. Поседува 3 бензински станици кои што се добро одржувани и се одликуваат со најсовремена технологија за заштита на нашите членови и околината. Бензинските станици се по највисоки светски стандарди во кои што можете да уживате во вкусна храна, маркет со разноликост во продуктите, и најквалитетна нафта за вашиот автомобил.

Игри на Cреќа

Игри на Cреќа

Градежништво

Градежништво

Инвестирање

Инвестирање

Спорт

Спорт

Туризам и Угостителство

Туризам и Угостителство

 Нафтена Индустрија

Нафтена Индустрија

 Енергетика

Енергетика

Транспорт

Транспорт