Untitled-2

Бест Веј Инвестмент

Бест Веј Инвестмент е инвестициска компанија во Македонија. Главните операции на Бест Веј Инвестмент вклучуваат индустриско инвестирање и управување со инвестиции, складирање, транспорт, трговија на големо и малопродажба на нафтени продукти

OM Petrol Serivce

ОМПетрол

Друштвото за трговија и услуги OMPETROL е основано во 2015 година и претставува ексклузивен дистрибутер на нафтени деривати на брендот Coral A.E. (Shell Licensee). Брендот Shell преставува една од најпрестижните и најголеми нафтени компании во светот а OMPETROL е снабдувач со оваа нафта на бензинските станици во Република Македонија.

Untitled-4

Бест Веј Оил

Best Way Oil се бензински станици со моментално присуство на три локации во Република Македонија, две во Гевгелија (Смоквица) и една во Скопје (Пинтија). Во наредниот период во очекување се нови локации на бензински станици коишто ќе работат под брендот Best Way Oil.

Truck and Cargo Ship

Поинт Оил Транспорт

Point Oil Transport е компанија којашто се занимава со транспорт на нафтени деривати при нарачка за големопродажба. Компанијата нуди шест возила со врвна техничка опременост и врши транспорт на опасни материи во внатрешниот и надворешниот сообраќај. Доколку одредена компанија има потреба од цистерни за транспорт, Point Oil Transport e најбрзиот и најбезбедниот избор.

Untitled-3

Девелоп Груп

Develop Group е компанија којашто во основа се занимава со градежништво и поседување земјишта на различни локации во Македонија. Еден од проектите со коишто може Develop Group да се идвои во сегментот е хотелот Skopje Marriott.

Untitled-3

Marriott Hotel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

uha

Max Bet

MaxBet е компанија која постојано расте, развива стратегии, ги поврзува интересите, бара нови предизвици, го проширува и го обликува бизнисот. MaxBet дише заедно со своите играчи и делува како тим со постојан проток на енергија кој нè води до врвот, за постигнување заеднички цели! Достојното работење и постојано слушање на потребите на луѓето и на пазарот ja доведе MaxBet на лидерската позција. Спортските обложувалници наскоро ќе може да ги видите на неколку локации низ Република Македонија.

boks

БК Јордан Мијалков

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Any Question at

+389 (0)23121635

TODOR ALEKSANDROV 77/1

Skopje, Macedonia

Mon-Fri

FRI – MON 9am – 5pm

Send your mail at

info@bestway.com.mk