ТРАНСПОРТ

i8

Поинт Оил Транспорт стартува со работа од Мај 2017 година. Компанијата се занимава со транпорт на нафтени деривати односно нафта и бензин. Располага со 6 цистерни кој се на располагање за внатрешен и надворешен превоз, со професионални возачи кои ги поседуваат сите потребни сертификати.

Земјоделство Сточарство и Прехранбена Индустрија

Земјоделство Сточарство и Прехранбена Индустрија

Градежништво

Градежништво

Инвестирање

Инвестирање

Спорт

Спорт

 Банкарство

Банкарство

 Нафтена Индустрија

Нафтена Индустрија

 Енергетика

Енергетика

Транспорт

Транспорт