Вработувања

Во BWI, со текот на годините успеавме да ги привлечеме најквалификуваните професионалци од секоја индустрија во која инвестираме. Нашите луѓе се наш највреден ресурс што води кон поголем напредок и просперитет. Со посветеност и иновации ги реализираме нашите деловни цели и предизвици. Еднаква можност е нашата цел кога станува збор за вработување. Ги земаме во предвид вештините на кандидатот без оглед на возраста или родот кога аплицирате за работна позиција во нашата компанија.

Погледнете ги нашите слободни места наведени подолу, доколу сте заинтересирани за работната средина во BWI. Во случај да не е понудено работното место за кое Вие сте квалифицирани , но мислите дека имате искуство што треба да го разгледаме, ве молиме пратете ни отворена апликација.

Слободно испратете го вашето CV на career@bestway.com.mk