Портфолио

Бест Веј Оил

Бест Веј Оил се бензински станици со моментално присуство на три локации во Република Македонија, две во Гевгелија (Смоквица) и... read more

БК Јордан Мијалков

Боксерски Клуб Јордан Мијалков е местото кое ќе ви ги отвори вратите кон спортските предизвици како и натпреварувачкиот дух. Преку... read more

Девелоп Груп

Девелоп Груп е компанија којашто во основа се занимава со градежништво и поседување земјишта на различни локации во Македонија. Еден... read more

Макс Бет

Макс Бет е компанија која постојано расте, развива стратегии, ги поврзува интересите, бара нови предизвици, го проширува и го обликува... read more

Мериот Хотел - Скопје

Скопје Мeриот е луксузен хотел во Скопје, Македонија, кој се наоѓа во срцето на центарот на градот. Скопје Мариот хотел... read more

Ом Петрол

Друштвото за трговија и услуги ОМПЕТРОЛ е основано во 2015 година и претставува ексклузивен дистрибутер на нафтени деривати на брендот... read more

Поинт Оил Транспорт

Поинт Оил Транспорт е компанија којашто се занимава со транспорт на нафтени деривати при нарачка за големопродажба. Компанијата нуди шест... read more