Тим и менаџмент

Моќта на човечкиот капитал за нас е од неопходно и фундаментално значење за реализација на сите активности. Веруваме во интелектуалниот капитал кој е клучен кога станува збор за создавање иновативни решенија. Нашата цел а создавање на позитивно економско влијание со иновативните решенија кои ни го покажуваат патот.


Заедно создаваме и ги исполнуваме високите очекувања за извонредност!

Јордан Мијалков

Основач и директор

Матеј Димитровски

Комерцијалист

Марко Манев

Комерцијалист

Драгица Мишевска

Секретарка

Наташа Трајковска

Раководител на сметководство

Драган Аврамовиќ

Сметководител во ОМПЕТРОЛ

Марија Ордановска

Сметководител

Данче Ристовска

Сметководител во ОМПЕТРОЛ

Стефан Тодоровски

Директор на ПОИНТ ОИЛ

Еди Смокварски

Финансов Директор ОМПЕТРОЛ

Васил Донаков

Управител на ОМПЕТРОЛ

Анита Тодоровска

Административен службеник

Стојанче Јаневски

Комерцијалист во ПОИНТ ОИЛ

Миле Дуковски

Раководител на бензинска пумпа