Новости

Best Way Investment ги помага децата поддржани од СОС Детско село.

14/10/2020

СОС Детско село веќе 19 години посветено работи со и за децата кои ја загубиле, или се во ризик од... прочитај повеќе

Best Way Investment ги донира најновите Корона тестови.

22/04/2020

Во време кога нашата земја и светот се наоѓаат пред најголемиот здравствен предизвик во поновата историја – пандемијата со корона... прочитај повеќе

ОМ Петрол доби признание од американскиот универзитет во Скопје

02/12/2019

Нашата компанија ОМ Петрол повеќе три години редовно инвестира во младите и нивниот образовен развој. За таа цел управата на... прочитај повеќе

Брендот Mакс Бет пристигна на македонскиот пазар

24/10/2019

Компанијата MaxBet, која поставува нови стандарди во игрите на среќа, од денес достапна и во Македонија под мотото „Животот е... прочитај повеќе

ОМ Петрол е прогласена за една меѓу најбрзорастечките компании!

02/09/2019

Оваа година Омпетрол Оил е прогласена за една меѓу најбрзорастечките компании во Северна Македонија. На компанијата истотака и беше официјално... прочитај повеќе

ОМ Петрол во ТОП 100 македонски компании!

02/09/2019

Омпетроил Оил се најде на листата на Топ 100 македонски компании во приватна сопственост за постигнати финансиски резултати во 2018-та... прочитај повеќе

Бест Веј Инвестмент со силна подршка за Старт ап бизнисите!

02/09/2019

БВИ (Бест Веј Инвестмент)  учестувавше на еден од најголемите настани за претприемништво , Start Up Weekend, кој се одржи во... прочитај повеќе