Брендот Mакс Бет пристигна на македонскиот пазар

24/10/2019

Компанијата MaxBet, која поставува нови стандарди во игрите на среќа, од денес достапна и во Македонија под мотото „Животот е игра“

Најпознатиот европски бренд MaxBet од денес – 18.10.2019 и официјално стана дел од македонскиот пазар на игри на среќа! Очекуваме и на македонскиот пазар на игри на среќа, да го донесат она што го бараат играчите, највисоки и најдобри коефициенти во пакет со тим од професионалци кои ќе стојат на располагање.

MaxBet е компанија со моќна мрежа во областа на игри на среќа. Внимателно го следат развојот на иновациите во сферата на игрите на среќа на глобално ниво, па согласно со него, постојано и посветено развиваат стратегии и бараат нови предизвици.

MaxBet важи за општествено одговорна компанија, која е формирана во 1997-ма година под името „ЈуКријкос“. По неколкугодишното функционирање и сериозни напори за успешност во својата сфера, од млада компанија прераснува во препознатлив гигант кој во 2008-ма година добива ново име – MaxBet.

Денес MaxBet работи во многу градови низ Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Африка а од сега и во Македонија.

Во земјава, новите обложувалници ќе бидат достапни на територија на 7 градови и тоа: Скопје, Куманово, Битола, Кичево, Гостивар, Прилеп и Тетово.

Според најавите на менаџерскиот тим на MaxBet, до крајот на наредната година ќе бидат присутни со 100 обложувалници ширум нашата држава.