ОМ Петрол во ТОП 100 македонски компании!

02/09/2019

Омпетроил Оил се најде на листата на Топ 100 македонски компании во приватна сопственост за постигнати финансиски резултати во 2018-та година според Аналитика.мк.

Истата се овластува за користење на статусот како симбол за деловна успешност и сигурност. На компанијата и беше доделено истотака и признание во јуни оваа  година, од “Аналитика 100 најголеми”.